Termeni si Conditii

Magazinul nostru comercializeaza o gama variata de produse electronice la cele mai bune preturi. Garantam calitatea produselor noastre si facem eforturi continue pentru a satisface nevoile clientilor nostri.
Condiciones
nainte de a trimite un produs in garantie, clientul este obligat sa contacteze telefonic si sa stabileasca, de comun acord, termenii si conditiile de livrare impreuna cu un reprezentat al firmei. 
Produsele trimise in service trebuie sa fie insotite de o copie a certificatului de garantie si/sau o copie a facturii. Pe spatele copiei gantiei vor fi mentionate datele de contact ale clientului (Nume, Prenume, Adresa si Numar de telefon), cat si motivul trimiterii produsului in service. (ex: a ajuns cu ecranul spart, produs nefunctional e.t.c.). 
Costurile de transport, ale produsului catre firma, vor fi suportate de catre client in momentul expedierii, urmand ca firma EXPRES IT ONLINE sa plateasca transportul inapoi catre client (numai in cazul in care defectul produsului este real si se incadreaza in termenii garantiei) 
Costurile de transport vor fi suportate integral de catre firma EXPRES IT ONLINE(tur-retur) numai in cazul in care un produs ajunge cu probleme la destinatie si se intoarce in firma in maxim 3 zile calendaristice. 
In cazul in care transportul urmeaza a fi platit de catre firma EXPRES IT ONLINE, clientul are obligatia de a trimite produsul catre EXPRES IT ONLINE numai prin firmele de curierat Nemo Express sau Fan Courier. 
In cazul in care clientul suporta costurile de transport, acesta poate alege orice firma de curierat doreste, exceptie fiind Posta Romana. 
Atentie! Produsele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate. 
Produsele care nu respecta conditiile mai sus mentionate nu vor fi acceptate in service; acestea se vor intoarce catre expeditor, urmand ca acesta sa suporte costurile de transport dus – intors. 

Nota! A nu se confunda Garantia produsului cu Extra Garantia de Retur! 
Garantia produsului asigura service-ul acestuia, pe cand Garantia de Retur asigura posibilitatea de returna sau schimba un produs.